Copyright 2020. All Rights Reserved.

STUDIO Foto-Video Nunta & Botez

Johnny Studio ofera servicii profesionale foto video evenimente. Fotografii de nunta si botez nelimitate, filmare Full HD & 4K de nunta si botez, raport calitate-pret excelent. Filmare cu drona, photobook, videoclip teaser, sedinte foto artistice, trash the dress.

WEDDING PHOTOGRAPHER

Ivan Studio

PHOTOGRAPHY

        Noi, urmarim sa fim mereu discreti, consideram ca filmare la nunta nu inseamna regizare sau inregistrarea de cadre dupa retete pregatite anterior.

        Suntem prezenti la fiecare moment important, urmarim in special sa surprindem reactii, mici detalii, zambete, lacrimi de fericire. Suntem alaturi de tine, insa in acelasi timp urmarim sa fim “invizibili”, fiindca stim bine, rolul nostru nu este sa fim in centrul atentiei si prin prezenta sa reamintim constant ca la nunta se filmeaza, Pentru a capta o imagine de ansamblu, oferim si cateva tehnici suplimentare de filmare. Cadrele aeriene ofera o perspectiva unica despre eveniment si locatii in timp ce cadrele slow motion adauga efecte speciale si o perspectiva diferita.

Adesea, cuplurile doresc sa aiba o sesiune de filmare care este departe de agitatia evenimentului. Un motiv bun pentru o sedinta after wedding si un avantaj in cazul acestor sedinte este ca ne putem concentra doar asupra cuplului. Exista posibilitatea de a alege o zi sau o locatie intr-un mod flexibil, ceea ce este mereu garantat e atmosfera relaxata.